Misiune Economică în Japonia, 10-17 noiembrie 2019, Tokyo și Osaka

Avem plăcerea să vă informăm că în perioada 10-17 noiembrie 2019, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza o Misiune Economică în Japonia, acţiune ce va include o serie de întrevederi de afaceri la Tokyo și Osaka.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea accesului pe piața din Japonia a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii, având în vedere și intrarea în vigoare a Acordului de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia de la începutul acestui an.

Conform agendei preliminare, Misiunea Economică va cuprinde întrevederi la nivelul Camerei de Comerț a Japoniei și Osaka, cu reprezentanții JETRO (Organizația de Comerț Exterior a Japoniei), Guvernul Metropolitan Tokyo/Centrul de dezvoltare al afacerilor și Centrul de cooperare industrială EU-Japan.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru a vă extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă, vă invităm să faceți parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la misiunea economică.

Pachetul de participare este în valoare de 4700 euro (fără TVA) și prevede : zbor București-Tokyo și retur la clasa economic, transferuri interne, cazare la hotel de 5*, bilet tren rapid pe ruta Tokyo-Osaka- retur, servicii de traducere.

Subliniem faptul că valoarea pachetului are caracter informativ și poate suferi modificări ulterioare.

Forma actuală a agendei poate fi regăsită mai jos.