eTranslation, serviciul de traducere automată al Mecanismului pentru interconectarea Europei

eTranslation, serviciul de traducere automată al Mecanismului pentru interconectarea Europei, este pus cu titlu gratuit la dispoziția TUTUROR celor 21 de milioane de întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) europene.

De acum, IMM-urile pot utiliza eTranslation pentru a obține traduceri automate deosebit de precise ale textelor brute sau ale documentelor din și spre oricare dintre limbile oficiale ale UE. Instrumentul se poate folosi și pentru islandeză, norvegiană, rusă și, în viitor, pentru alte noi limbi.

Puteți chiar să alegeți domeniul textului sursă, cum ar fi sănătatea sau justiția, astfel încât traducerea să reflecte caracteristicile lingvistice ale sectorului dumneavoastră de activitate. eTranslation traduce textul oricărui fișier fără a aduce modificări imaginilor sau formatării, iar după descărcarea traducerii puteți șterge toate datele traduse din sistem, pentru a avea garanția confidențialității.

Aspectul cel mai important de reținut: instrumentul eTranslation este gratuit, ușor de utilizat și securizat.

Înscrieți-vă aici pentru a avea acces la eTranslation: https://ec.europa.eu/cefdigital/wiki/display/CEFDIGITAL/eTranslation+for+SMEs#eTranslationforSMEs-first