Oferte comerciale din partea companiilor din Ucraina

Secţia economică în cadrul Ambasadei Ucrainei din România Vă prezintă salutul său şi are onoarea de a transmite următoarele oferte din partea companiilor ucrainene:

  1. Compania ucraineană SA „Pishchevik” specializată în producția de vinuri și brandy sub marca TM BOLGRAD, caută parteneri în România pentru cooperare pe termen lung. Mai detaliat despre produsele companiei accesați  http://alcoline.com.ua/en/BOLGRAD/
  2. JS Company Research and Design Institute for Atomic and Power Pumpbuildingproducător și proeictant de pompe pentru industria atomică și energetică.
  3. Compania Dzerelo-Lux – producător de echipamente pentru diferite stațiuni balneare cum ar fi pompe automate de apă minerală și fitobar.
  4. JSC «Engineering & technology enterprise «UKRENERGOCHERMET» (http://www.uechm.com/home/) oferă servicii de inginerie și dezvoltare (inclusiv EPC) în domeniul sectorului energetic: Industria metalurgică (oțel și fier, cocsificare, petrochimie și alte instalații), centrale electrice generatoare de căldură și/sau energie electrică (CHP), industria de extracție. Industria zahărului și altele care au echipamente mari consumatoare de energie.
  5. Ltd „NPP „Metrika” http://metrika-sbit.com/en/ producția fracțiilor de oțel turnat, fontă, etc. (Production of cast steel, chopped steel, cast-iron and chopped iron shot); siderurgie, în special fondarea oțelului și fontei pentru segmentul minier; producția de produse metalice, precum și producția de sistem de fixare cu impact ridicat în conformitate cu standardele generale acceptate, precum și cu schițele individuale ale clienților.

Primiţi  asigurarea înaltei noastre consideraţii.

Pentru detalii, sunt atașate anexele

Embassy of Ukraine to Romania
011 862, Romania, Bucharest,
Bulevardul Aviatorilor nr. 24, Sector 1.
Telefon: (+4021) 230 36 60
Fax: +(4021) 230 36 61
e-mail:
emb_ro@mfa.gov.ua
Website: romania.mfa.gov.ua