Delegație de Afaceri Agricole din România și Republica Moldova în California

08febToată ziua18Delegație de Afaceri Agricole din România și Republica Moldova în California(Toată ziua)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Avem plăcerea sa va invitam sa participati intr-o Delegație de Afaceri Agricole din Romania si Republica Moldova in California, intre 8 si 18 februarie 2020. Agenda delegatiei este atasata si este co-organizata din initiativa Sectiei Comerciale din Bucuresti a Ambasadei SUA in Romania si Biroul Comercial din Fresno, California al Departamentului de Comert al SUA.

Perioada acestei delegații a fost aleasa pentru a facilita participarea la o expozitie mondiala agricola – World Ag Expo, tururi agricole profesionale la ferme si companii agricole din California, canale de apa si agentii de irigatii si îmbunătățiri funciare din Statul California, Ceremonia de semnare a Acordului de “Orase Surori: Fresno, California – Galati, Romania” la Primaria Orașului Fresno si vizite la Comunitatea Romano-Americana din California.

Informatii privind beneficiile participarii in delegatia noastra si logistica de calatorie din SUA sunt atasate. Va rugam sa confirmati participarea pana Luni, 27 Ianuarie 2020 sau cat mai curand posibil dupa aceasta data, luand in considerare cresterea tarifelor companiilor aeriene si ca pentru cei fara viza SUA exista proceduri importante pentru a aplica si a programa un interviu de viza conform detaliilor atasate.

Delegații sunt responsabili de aranjamentele lor proprii de calatorie si acoperirea costului total al acesteia, inclusiv procurarea documentelor de călătorie autorizate (pasaporte si vize). O oferta competitiva de călătorie a unuia dintre cei mai buni tur-operatori din California este atașată cu un cost total al călătoriei acoperind zborurile, cazarea cu mic dejun inclus, transportul la sol, asigurarea de călătorie si tururile de orașe cu ghid turistic.

Expozitia Mondiala Agricola – World Ag Expo 2020, www.worldagexpo.com este o expozitie internationala desfasurata in spatiu deschis cuprinzand in jur de 1.500 de expozanti pe o suprafata expozitionala de peste 240.000 de metri patrati. Vor fi expuse produse variate: echipamente agricole pentru ferme vegetale si zootehnice, masini agricole si piese de schimb, silozuri, sisteme de irigatii, sere, echipamente din industria laptelui, inputuri agricole, seminte, fertilizatori etc.

 

Delegatia la World Ag Expo poate:

  • intalni producatorii si exportatorii americani ale produselor expuse
  • vedea ultimele tehnologii, metode si inovatii in agricultura
  • asista la demonstratii tehnice de masini si echipamente agricole si programe educationale din industria agricola
  • participa in vizite optionale organizate la ferme vegetale si zootehnice, precum si tururi optionale de degustare de vinuri in California

 

Multumim anticipat pentru analizarea acestei oportunitati de participare a organizatiei Dvs. si/sau a altor parteneri interesati. Va asiguram de cooperarea intre organizațiile noastre pentru inițierea de parteneriate agricole bilaterale in cadrul Parteneriatului Strategic Romano-American.

Ora

8 februarie 2020 - 18 februarie 2020 (Toată ziua)(GMT+00:00)

Locație

International Agri-Center 4500 South Laspina Street Tulare, California

Other Events

Comenteaza

Go to Top