Delegatie la Brasov cu firme germane din industria cartofului

20maiToată ziua22Delegatie la Brasov cu firme germane din industria cartofului(Toată ziua)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Stimate doamne şi stimaţi domni,

Camera de Comert si Industrie Romano-Germana impreuna cu GEFA Export Service organizeaza in numele Ministerului Federal German al Alimentație și Agriculturii o delegatie de sondare a pietei cartofului in Romania si Bulgaria. Delegația in Romania va avea loc intre 20 si 22 mai. Ulterior, ea va continua in Bulgaria.

Unsprezece companii germane, active in industria de prelucrare si productie a cartofului din Germania, doresc sa identifice parteneri de afaceri in Romania, in principiu distribuitori, importatori si cumparatori en-gros. In cadrul acestei delegatii se organizeaza si un eveniment de networking la Brasov cu companiile germane, destinat companiilor romanesti interesate de alimente si specialitati germane si active in industria cartofului.

Va prezentam anexat un scurt profil al celor 11 companii germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si interesele lor de colaborare.

Firmele interesate sunt rugate sa completeze formularul de participare online https://rumaenien.ahk.de/ro/events/evenimente-actuale/formular-de-exprimare-a-interesului-de-colaborare/ sau varianta atasata pana cel tarziu luni, 6 mai 2019.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la nr. de telefon 021 2079146 sau prin e-mail sos.irena@ahkrumaenien.ro.

Cu stima,

Irena – Ioana Sos
Consultant

Market Entry and Business DevelopmentDeutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et. 2
RO-011363 Bucuresti
Tel.: +40 21 207 91 46
Fax: +40 21 223 15 38

E-Mail: sos.irena@ahkrumaenien.ro

Web: https://rumaenien.ahk.de

 

https://rumaenien.ahk.de/disclaimer

https://rumaenien.ahk.de/personenbezogene-daten

https://rumaenien.ahk.de/ro/date-cu-caracter-personal

Ora

20 mai 2019 - 22 mai 2019 (Toată ziua)(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top