FNGCIMM și BANCA TRANSILVANIA - SOLUȚII FINANCIARE DE SUSȚINERE A MEDIULUI ANTREPRENORIAL

26sep11:0022:00FNGCIMM și BANCA TRANSILVANIA - SOLUȚII FINANCIARE DE SUSȚINERE A MEDIULUI ANTREPRENORIALSOLUȚII FINANCIARE DE SUSȚINERE A MEDIULUI ANTREPRENORIAL11:00 - 22:00(GMT+00:00)

Detalii eveniment

 

 

INVITAȚIE

SEMINAR

Soluții financiare de sustinere a mediului antreprenorial

Oradea, Hotel Ramada, sala Toscana, 26 septembrie  2019

 

 

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, în parteneriat cu Banca Transilvania, vă invită să participați la seminarul de informare “Soluții financiare de sustinere a mediului antreprenorial“.

 

În cadrul seminarului vor fi prezentate soluțiile de finanțare și garantare destinate antreprenorilor aflați la început de drum, declarați admisi în Programul Start-Up Nation 2018-2019 și care intenționează să acceseze creditul punte de la Banca Transilvania, garantat de FNGCIMM.

În plus, vă invităm să participați la un seminar în care veți afla și alte informații despre soluţiile de finanţare şi de garantare pentru:

  • Investiții și dezvoltarea afacerilor
  • Creșterea calității vieții (Programul Investește în tine, Programul Prima mașină si Programul Prima Casă)
  • Produse alternative din portofoliul FNGCIMM pentru inițierea și dezvoltarea afacerilor.

Printre invitaţi se vor afla reprezentanţi ai Bancii Transilvania, ai autorităților publice locale, antreprenori. Participarea este gratuită pe bază de invitație.

Seminarul va avea loc la Oradea în data de 26 septembrie 2019, începând cu ora 11.00, Hotel Ramada, sala Toscana.

 

Ataşat regăsiți programul evenimentului, iar pentru înregistrare vă rugăm să ne trimiteţi formularul completat pe e-mail la adresa: marketing@fngimm.ro.

 

Locurile sunt limitate si sunt confirmate in ordinea inscrierii!

Aşteptăm răspunsul dumneavoastră!

 

Ora

26 septembrie 2019 11:00 - 22:00(GMT+00:00)

Organizator

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o institutie financiara nebancara, cu capital de risc, infiintata in scopul facilitarii accesului IMM-urilor la finantari, prin acordarea de garantii pentru instrumentele de finantare contractate de la banci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumenteaza programe guvernamentale destinate relansarii economice, dezvoltarii mediului de afaceri, precum si crearii si sustinerii de locuri de munca, functionand ca o societate comerciala pe actiuni, cu actionar unic statul roman, sub supravegherea prudentiala a Bancii Nationale a Romaniei.

Learn More

Get Directions

Comenteaza

Go to Top