Forumul de afaceri si investitii Romania-Turcia, Istanbul, 31.03.2022

31marToată ziuaForumul de afaceri si investitii Romania-Turcia, Istanbul, 31.03.2022(Toată ziua: joi)(GMT+03:00)

Detalii eveniment

Stimată doamnă / Stimate domn,

Ministerul Antreprenorialului și Turismului din România cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează Forumul de afaceri și investiții România – Turcia, în data de 31 martie a.c., la Istanbul, Turcia.

Evenimentul se va desfășura în marja celei de-a 27-a sesiune a Comisiei mixte interguvernamentale de colaborare economică România – Turcia și va beneficia de prezența unor înalți reprezentanți ai Guvernului României și Turciei, conducerea CCIR și a Uniunii Camerelor de Comerț și a Burselor de Mărfuri din Turcia (TOBB). Din partea Guvernului României va participa domnul Sorin Grindeanu, viceprim-ministrul României, ministrul transporturilor și infrastructurii.

Forumul de afaceri și investiții România – Turcia se înscrie în rândul acțiunilor de promovare a exporturilor românești și atragere a investițiilor turcești conform Parteneriatului strategic dintre România și Republica Turcia. În prima parte a evenimentului, vor fi susținute prezentări cu privire la tendințele economice din cele două state și va fi analizat stadiul cooperării bilaterale, precum și cel al oportunităților de investiții româno-turce. La finalul sesiunii plenare, antreprenorii români vor avea posibilitatea să participe în cadrul unor sesiuni de tipul business-to-business (B2B) cu oameni de afaceri din Turcia. Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba engleză.
Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât prin prisma promovării bunurilor și serviciilor românești pe piața din Republica Turcia, cât și în vederea identificării de noi parteneri de afaceri, vă invităm să vă alăturați delegației României.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Oana Alexe, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: oana.alexe@ccir.ro, tel .: 0040 374 474 39. Pentru alte informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați următoarelor persoane de contact din cadrul Departamentului de Comerț Exterior, MAT: Clementina Ion, director al Direcției Relații Bilaterale Europa (clementina.ion@dce.gov.ro, tel: 0372492653), Adrian Ionescu, consilier (adrian.ionescu@dce.gov.ro , tel: 0740044289).

Ora

31 martie 2022 Toată ziua(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top