Invitatie Expo” MOLDAVIA WINE” 2021

05noiToată ziua07Invitatie Expo” MOLDAVIA WINE” 2021(Toată ziua)(GMT+02:00)

Detalii eveniment

Stimați colegi 

            Expo ”MOLDAVIA WINE” 2021, Bacău, 5-7 noiembrie

          Vă invităm la Expo ”MOLDAVIA WINE” 2021, eveniment internațional cu prezentare și vânzare de produse ce are loc, în perioada 5-7 noiembrie, în Bacău, la ”Central Plaza” – Zona de Evenimente și Expoziții, de la parterul clădirii (VEDEȚI ÎN GOOGLE MAPS)

Toate detaliile despre eveniment le aveți în atașamente dar, în același timp, vă stăm la dispoziție cu orice alte răspunsuri sau clarificări, contactandu-ne la telefonul 0745515052 sau prin e-mail, la adresa, sitael.evenimente@gmail.com

         Evenimentul este mai mult decât o afacere cu și despre vinuri și abordează, pe lângă industria vitivinicolă și domeniul turism și HORECA, gastronomia tradițională, arhitectură și design pentru HORECA și crame. 

         Cei interesați pot organiza masterclass, seminarii / prezentări sau conferințe pe temele dorite, program ce avem în vedere să îl susținem, ca organizatori, pe perioada celor trei zile. 

        Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi (fosta Universitate de științe agricole și medicină veterinară) va fi prezentă cu stand de promovare educațională, științifică și de produse, în domeniul viticulturii dar, va susține și masterclass. 

Ne bucurăm, de asemenea, de prezența, ca lector și partener, a dl. Prof.Univ. Dorin POPA (Universitatea Oradea), membru fondator al Asociației Degustătorilor Autorizați din România și al Asociației Consultanților Oenologi din România, dar și al Organizației Naționale Interprofesionale Vitivinicolă, a altor organizații, cu o intensă activitate profesională în domeniu.

Vor fi prezenți și alți oenologi și somelieri renumiți, urmând să vă informăm în acest sens.

Vă facilităm, în același timp, contactele și întâlnirile de care aveți nevoie pentru dezvoltarea profesională și a afacerii, dar și pentru vânzarea de produse. Vor fi prezenți reprezentanții HORECA, distribuitorii, pentru a stabili, împreună, listarea etichetelor pentru noul sezon sau încheierea de contracte. Prin prezența unor reprezentanți ai altor organizații patronale și camere de comerț externe, vom promova vinul românesc pe anumite piețe externe. 

Pentru cei interesați din domeniul HORECA și al producătorilor tradiționali, vă rugăm să diseminați informația pentru participare.

Co-organizatori: ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE (OEVE) – Scaun Cavaleresc Bacău și Uniunea Națională a Patronatului Român – Regiunea Nord-Est (UNPR-RNE).

Partener Gold: SC FEROMET M;

Parteneri Silver și Media: TeleMoldova+ Iași, Euro TV, TV PLUS, Ziarul de Bacău.

Parteneri Silver 2: Uniunea Arhitecților din România (UAR), Ordinul Arhitecților din România (OAR), GEOnet PHARMA, Codrul Boieresc, Turnul Berarilor, La Bettola.

Costul de închiriere al standului este de 20 euro / mp fără modul expozițional și de 25 euro / mp cu modul expozițonal – vezi contract de închirirere. 

         AMICITIA PER VINUM!

Ora

5 noiembrie 2021 - 7 noiembrie 2021 (Toată ziua)(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top