Invitație networking B2B cu parteneri din Bulgaria

14aprToată ziuaInvitație networking B2B cu parteneri din Bulgaria(Toată ziua: joi)(GMT+03:00)

Detalii eveniment

Bună ziua!

Pe 14 aprilie 2022, în parteneriat cu EuShipments, vom organiza pentru prima dată un eveniment online B2B dedicat comerțului electronic între Bulgaria și România.

Vom oferi producătorilor, retailerilor online și distribuitorilor din ambele țări oportunitatea de a întâlni companii din industriile conexe comerțului electronic – logistică, fintech, traduceri, servicii financiare și juridice, specialiști IT, agenții de marketing digital, agenții de resurse umane etc.

Companiile membre CCIBR vor participa gratuit la sesiunea de networking, după completarea formularului de înregistrare preliminară. Puteți împărtăși invitația și altor companii în cazul în care considerați că participarea acestora la evenimentul B2B va fi utilă. Companiile non-membre vor avea posibilitatea de a participa după plata unei taxe simbolice în valoare de 20 de euro.

Dacă doriți să vă promovați afacerea, produsele, serviciile și să împărtășiți experiențe proprii sau informații utile celorlalți participanți, vă rugăm să consultați pachetul de sponsorizare.

Ora

14 aprilie 2022 Toată ziua(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top