INVITATIE Targul - BANAT JOB

19augToată ziuaINVITATIE Targul - BANAT JOB(Toată ziua: miercuri)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al proiectului “Să valorificăm piața muncii din Banat prin nevoi realiste”, împreună cu Agenția Regională pentru Dezvoltare Socio-Economică Banat, în calitate de partener coordonator și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională din Districtul Central al Banatului Zrenjanin, organizează: TÂRGUL BANAT JOB.

Târgul BANAT JOB este un eveniment de recrutare adresat celor care doresc să își găsească un loc de muncă sau să iși schimbe locul de muncă.
În cadrul târgului vor fi prezente 24 de companii din diferite domenii de activitate, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a aplica la oportunități de carieră, de a pune întrebări și de a afla cât mai multe detalii despre fiecare companie în parte.

Un târg de joburi este, în momentul de față, una dintre cele mai bune metode pentru a obține un job datorită numărului mare de joburi și angajați prezenți, dar și din pricina posibilității de a discuta față în față cu angajatorul.
Pentru participanții la târgul BANAT JOB, vom pune la dispoziție un format de CV, ce poate fi completat la fața locului.

Ora

19 august 2020 Toată ziua(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top