Invitație webinar - EUROPA GLOBALĂ: Proiecte finanțate de UE care sprijină afacerile să privească dincolo de UE și să se internaționalizeze

17mar11:0012:30Invitație webinar - EUROPA GLOBALĂ: Proiecte finanțate de UE care sprijină afacerile să privească dincolo de UE și să se internaționalizeze11:00 - 12:30(GMT+02:00)

Detalii eveniment

  Stimată doamnă / Stimate domn,
EUROCHAMBRES în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României au plăcerea de a vă invita la webinarul Europa Globală, co-finanțat de Latin America IP SME Helpdesk și EU SME Centre (China).  
Evenimentul se va desfășura online, în data de 17 martie 2022, la ora 11:00, ora locală (București) și își propune să sprijine IMM-urile și organizațiile de sprijinire a mediului de afaceri din Uniunea Europeană (UE), pentru a se extinde pe piețele globale.

În cadrul acestui webinar, veți avea posibilitatea să aflați cum puteți beneficia de servicii gratuite, eficiente și utile, finanțate de UE, care să vă accelereze procesul de internaționalizare pe piețe importante, precum America Latină, China, India, Turcia și alte țări din Europa de est. Nu în ultimul rând, vor fi prezentate proiecte relevante finanțate de Comisia Europeană, care sprijină afacerile europene să acceseze piețe din afara spațiului comunitar.  
Indiferent dacă exportați bunuri și servicii pe alte piețe sau efectuați transferuri de tehnologie, vă invităm să vă alaturați acestui eveniment online și să aflați care sunt oportunitățile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă internaționaliza organizația sau afacerea.   Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie.

Evenimentul se va desfășura doar în limba engleză.

Informații suplimentare: Sabina Strîmbovschi, Șef Birou  Organizații Europene și Internaționale, e-mail sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel.: 0374 474 357.

Ora

17 martie 2022 11:00 - 12:30(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top