Misiunea Economică în Algeria.

12noiToată ziua14Misiunea Economică în Algeria.(Toată ziua)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Algeriei și cu Ambasada în Republica Algeriană Democratică și Populară vă invită să participați, în perioada 12- 14 noiembrie 2018, la Misiunea Economică în Algeria.

Obiectivul Misiunii Economice este facilitarea pătrunderii companiilor românești pe această piață, fără intermediari, prin valorificarea oportunităților de afaceri existente, având în vedere următoarele domenii de perspectivă pentru cooperarea română-algeriană: minerit, tehnologia informațiilor, sectorul agro-alimentar, piese și subansambluri auto.

În acest context, Misiunea Economică, va cuprinde participarea firmelor românești la o serie de întâlniri bilaterale de afaceri cu companii algeriene, întâlniri organizate cu ajutorul Camerei de Comerț și Industrie a Algeriei, în funcție de profilul companiile românești înscriere.

Înscrierile se pot realiza până la data de 1 noiembrie 2018 in baza unui formular de înscriere si a prezentării firmei în limba franceză.

Informații suplimentare relatii@ccibh.ro

Ora

12 noiembrie 2018 - 14 noiembrie 2018 (Toată ziua)(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top