Moldova Trade Forum 2021

28aprToată ziua30Moldova Trade Forum 2021(Toată ziua)(GMT-11:00)

Detalii eveniment

Stimate Domn/ Stimată Doamnă,

Camera de Comerț și Industrie a R.M. are deosebita plăcere să Vă invite la Moldova Trade Forum 2021 –  un eveniment anual de promovare a exporturilor și o platformă de stabilire a parteneriatelor între producătorii din Republica Moldova și rețelele comerciale/distribuitorii din străinătate.

În perioada 28-30 aprilie, la acest eveniment online sunt așteptați peste 300 de producători de pe ambele maluri ale Nistrului, reprezentanți ai  rețelelor comerciale din străinătate, distribuitori și experți economici cu renume.

Înregistrați-vă acum, accesând https://moldova-trade-forum.b2match.io/home .

În acest context, solicităm respectuos suportul dumneavoastră în diseminarea informației și informarea mediului de afaceri din regiune despre desfășurarea forumului. 

Avantajele de participare pentru companii:

Ø  Identificați noi parteneri de afaceri de pe piața locală și cea europeană;

Ø  Stabiliți sesiuni individuale B2B pentru a dezvolta parteneriate de afaceri;

Ø  Promovați compania și produsele Dvs pe piața externă;

Ø  Descoperiți produse și servicii noi;

Ø  Faceți cunoștință cu furnizori noi;

Ø  Aflați de la experți naționali și internaționali cu renume despre soluțiile pentru depășirea efectelor negative ale crizei pandemice și promovarea exporturilor.

Evenimentul este organizat de proiectul ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) finanțat de Suedia și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Cu respect,Rodica Dimitriu Direcția Relații Internaționale,Camera de Comerț și Industrie a Republicii MoldovaRepublica Moldova, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 151Tel: 022 22 22 13 91, www.chamber.md

Ora

28 aprilie 2021 - 30 aprilie 2021 (Toată ziua)(GMT-11:00)

Comenteaza

Go to Top