Seminar Economic România - Mexic 29 martie 2022

29marToată ziuaSeminar Economic România - Mexic 29 martie 2022(Toată ziua: marți)(GMT+03:00)

Detalii eveniment

Ambasada României la Ciudad de Mexico este deplin implicată, conform mijloacelor care îi stau la dispoziție, în stimularea comerțului exterior al României. În acest sens, doresc să vă informez că relațiile comerciale dintre România și Mexic au atins în anul 2021, valoarea de 348,14 milioane USD, înregistrând o creștere de 18,82% față de anul precedent. Mai mult decât atât, în relație cu Mexicul, România beneficiază de un excedent comercial de 133,17 milioane  USD.

Ceea ce Ambasada își dorește este să prezinte o imagine cât mai precisă despre oportunitățile de afaceri companiilor românești care își doresc să exporte și să importe către și din Mexic și să aducă un aport la comerțul exterior românesc. Astfel, marți 29 martie 2022, va avea loc seminarul economic România – Mexic, acesta având și o conotație istorică, fiind cel mai mare eveniment economic bilateral din istoria relațiilor diplomatice România – Mexic. Evenimentul se va desfășura în format digital, prin intermediul platformei Zoom și va fi tradus simultan în română/spaniolă. Participarea companiilor românești este gratuită iar înscrieriile se vor realiza până pe 28 martie orele 23:59 la linkul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGksv0bf-mY-_gh4aJBCTk8zDiKRDiyBqVnkqgn-Sy3OF2sA/viewform         

Avem plăcerea să vă informăm asupra evenimentului Seminar de oportunități comerciale Mexic – România , organizat de Ambasada României în Mexic.

Evenimentul se axează pe următoarele sectoare: auto, echipamente medicale, industria metalurgică, mase plastice, încălțăminte și îmbrăcăminte, tehnologie.

Principalele obiective ale seminarului sunt cunoașterea perspectivelor și potențialul exporturilor românești și mexicane, precum și certificările necesare pentru export și beneficiile rezultate din renegocierea Acordului de Liber Schimb între Uniunea Europeană și Mexic.

Vă rog să regăsiți mai jos link-ul de înregistrare:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGksv0bf-mY-_gh4aJBCTk8zDiKRDiyBqVnkqgn-Sy3OF2sA/viewform

Ora

29 martie 2022 Toată ziua(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top