Incepand cu 1 aprilie 2018, Republica Slovenia va implementa un nou sistem de taxare a vehiculelor al caror gabarit depaseste 3,5 tone.

Odata cu introducerea noului sistem de taxare – DarsGo – plata pe loc in cadrul statiilor de taxare, precum si plata electronica prin sistemul in prezent in vigoare si administrat de DARS (Druzba za avtoceste v Republiki Sloveniji d.d./Compania de autostrazi a Republicii Slovenia) nu va mai fi posibila.

In locul sistemului existent, fiecare vehicol care tranziteaza Slovenia va trebui inregistrat pentru a putea folosi noul sistem de plata DarsGo.

Inregistrarea si achizitia sistemului DarsGo poate fi facuta la oricare dintre birourile DarsGo din Ljubljana, Lopata, Maribor, Grabonos, Obrezje, Gruskovje si Frenetic. Incepand cu anul 2018, partenerii sistemului de taxare DarsGo.

Achizitia modulului de plata DarsGo poate fi facuta de asemenea prin intermediul paginii securizate de internet www.darsgo.si.

Intrucat sistemul DarsGo presupune ca un numar mare de autovehicule sa fie echipate cu unitati DarsGo, va sugeram sa debutati aranjamentele necesare in timp util, pentru a evita cozile aferente inregistrarii in sistem, dupa intrarea in vigoare a noului sistem de plata.

Prezentul sistem de taxare va fi functional pana la data de 31 martie 2018, inclusiv, pana la miezul noptii. Instalarea noului sistem DarsGo in vehicul se poate face pana la aceasta data. Va sugeram instalarea sistemului, imediat dupa achizitie, intrucat nici un fel de tranzactie nu va fi generata pana la data de 1 aprilie 2018.

Nu ezitati solicitati informatii suplimentare la numarul de telefon: 00386 1 518 8 350 sau al emailului: info@darsgo.