Ambasada Romaniei la Alger ne-a trimis urmatoarele oportunitati de afaceri:
– Firma EURL KADRI METAUX doreste sa importe din Romania sarma fier galvanizata la cald cu diametru 1,60; 1,80; 2, 2,20; 2,40; 2,70; 4,90 Aprox. 1500 tone/ an. Alte specificatii se negociaza cu partenerul algerian. Firma Algeriana produce plasa de sarma pentru gard, sarma ghimpata, cuie, role sarma de legat. Comunicarea se va face in limba franceza.
– – Grupul Cosider ENGINEERING este cea mai mare entitate din domeniul constructiilor din Algeria cauta un partener sau subcontractor pentru realizare instalatii tehnice (electricitate, apa) si medicale, de climatizare respectiv ventilatie in cadrul proiectului care prevede construirea a doua spitale, unul situat in zona Tamanraset (sudul tarii, 240 paturi) si al doilea in zona In Amenas (estul tarii, 120 paturi).
– Groupe Mazouz Rachid cauta parteneriat in vederea deschiderii unei uzine in domeniul vopsitoriei auto. Grupul este specializat pe industria plastica, agricultura si agroalimentara fiind o afacere de familie si a fost deschisa in anii 2000, are peste 50 de angajati si are o cifra de afaceri de 3 milioane de euro. Firma algeriana este interesata de incheierea unui parteneriat cu o companie romaneasca din domeniul vopsitoriei auto pentru deschiderea unei uzine in zona Realizane/Oran – arie unde au fost deschise fabricile auto Renault si Vokswagen si urmeaza Peugeot. Compania algeriana este dispusa sa puna la dispozitie terenul necesar si sa se ocupe cu accesarea autorizatiilor. in acest moment, statul algerian acorda foarte multe beneficii pentru investitiile in domeniul auto.
– Wassim SARL doreste sa importe din romania tabla Hardox si tabla neagra otel cu urmatoarele specificatii: Duritate 400, 8 si 10 mm. / 100 tone si Tabla neagra otel 2000x1000x6 mm.

EURL COPADIM IMPORT-EXPORT din Algeria doreste sa importe din Romania anvelope turisme, agricole, industriale, utilaje lucrari publice.
SARL ROCHER NOIR din Algeria doreste sa importe din Romania utilaje si echipamente agricole (tractoare senile, pluguri, cositoare, combinatoare, cultivatoare, lame nivelatoare, grape, erbicidatoare, semanatoare etc)
Firma algeriana Mediterranean Group, companie miniera de roca fosforica pune la dispozitia celor interesati:
– Phosphate 63 – 65% GLP with a FOB Annaba price of 68 US $ / T.
– Phosphate 66 – 68% GLP with a FOB Annaba price of 72 US $ / T.
Totodata, compania algeriana este interesata de stabilirea de contacte cu producatori romani de acid fosforic.
Informatii suplimentare se pot obtine de la: Meddour Kahina, Sales Engineer, Tel: 00213661459177, Email: cont.quality@madeinalgerie.com