Suntem o companie ceha-germana joint-venture care produce si distribuie ecrane si consultanta tehnica legate de acestea pentru a asigura angajarea optima a ecranelor noastre intr-o gama larga de aplicatii, de la materiale din fier fabrica de sortare, a materialelor de sortare in industria pietrei si a productiei de pietris cu nisip , pana la ecrane foarte fine pentru industria hartiei. De asemenea, oferim tesaturi tehnice si de filtrare concepute special pentru sortarea de materiale in vrac foarte fine si sortarea de materiale plastice. Gama noastra de produse include, de asemenea, foi perforate si metale extinse concepute pentru inginerie si arhitectura, precum si benzile transportoare concepute pentru sticla, produse alimentare, pentru prelucrarea lemnului si industria metalurgica. Nu in ultimul rand, produsele noastre cheie includ filtre gata facute concepute special pentru separarea componentelor solide si lichide.
Materialele de baza utilizate in procesele de productie noastre sunt diferite tipuri de fire metalice, diferite tipuri de foi de cauciuc si poliuretan. Produsele, in diferite modele si dimensiuni, sunt realizate in Republica Ceha si Germania, precum si in alte tari europene, in societatile noastre joint-venture.
Avem filiale in 14 tari din Europa de Est. Am dori, de asemenea, sa stabilim o filiala in Romania,in care sa desfasuram activitati de marketing pe piata romaneasca, cooperare cu potentialii utilizatori, sa ne ocupam de cererile clientilor, sa asigurem transportul acestora din Republica Ceha clientilor din Romania.
Pentru acest proiect cautam un partener care sa stabileasca o astfel de companie si colaborare cu noi si sa gestioneze toate activitatile companiei.
Daca este necesar, putem trimite un proiect de contract privind distributia exclusiva in Romania, cu detalii suplimentare privind cooperarea. Suntem gata sa negociem detaliile acestui proiect din punct de vedere economic.
Ing. Vladimir Herman
Telefon: +420 318 494 123
Fax: +420 318 494 120
Email: vherman@eurositex.cz
Euro SITEX s.r.o.
www.eurositex.cz