Compania Bhardwaj Crane & Elevators este producator si exportator de:
– Sisteme de manipulare a materialelor de unitate, cum ar fi EOT, HOT, Macarale Jib Cranes, Mill House Crane, Cane Unloader , Winches, Stair lift, ascensoare pentru scaun cu rotile, elevatoare pentru ridicare marfa si pasageri cu noua fabricatie, reparatii si piese de schimb, cutii de viteze, roti macara, tambur de frana, EHT Frane, electrice si mecanice.
– Sisteme de manipulare a materialelor in vrac, cum ar fi transportoare cu suruburi, transportoare cu banda, transportoare cu containere, etc. Se efectueaza, de asemenea, diferite tipuri de lucrari structurale de otel si componente de turnare conform desenelor sau mostrelor furnizate de client.
– Produsele noastre mentionate mai sus sunt folosite si in orice industrie grea care utilizeaza macarale in activitatea lor.
Acum dorim sa exportam produsele noastre de mai sus in ROMANIA. O scurta prezentare a companiei gasiti aici:

Informatii suplimentare gasiti in fisierele alaturate
For Bhardwaj Crane & Elevators
Dehlon Road, Opp. Umedpur Power House,
Sahnewal, Ludhiana- (Pb.)- INDIA
Ms.Reema (Sales Manager)
+91 92161-77063
Ph: 0161-2847081, 6531429, 6531430
E-mail : info@bhardwajcranes.com
www.bhardwajcranes.com
https://www.bhardwajeotcraneselevators.com

Compania Lifesciences (P) Ltd., Ahmedabad (India). Suntem exportatori de produse de unica folosinta: Articole chirurgicale, Produse chimice pharma, Produse de laborator si mai multe produse Pharma.
Suntem o companie care nu face compromisuri asupra calitatii si serviciilor furnizate clientului. Noi credem in pastrarea clientiilor satistcuti si le oferim produse la un pret foarte competent. Avem un excelent personalul care va ghida clientii nostri cu cele mai bune idei prin mentinerea unui contact permanent cu clientul nostru si informarea cu privire la tendintele pietei.
Dorim sa colaboram cu importatori (Cumparatori), din domeniul materialelor chirurgicale de unica folosinta & Pharma Produse Chem din ROMANIA, MOLDOVA & ALBANIA.
QUALITY LIFESCIENCES PVT LTD
G-10th Floor Titanium City Centre,
100 ft Ananad Nagar Road,
Satelite,Ahmedabad-380 015
Gujarat, India
Tel. No. : 079-26934210
(Mobile) : 8980151100
vishal.qualitylifesciences@gmail.com