Compania Al Hayat Foodstuff Sp. Cu o.o. cu sediul in Kamionna 22A, 06-120 Winnica, Polonia, este un mare exportator de cartofi prajiti pentru piata din Orientul Mijlociu. Firma doreste sa exporte in Romania cartofi congelati pentru prajit, clasa A si B, (Frozen french fries in class A or B), ambalati in cutii de carton de 25-60kg. Informatii suplimentare www.alhayatfoodstuff.com.

Firma Handlowo Usługowa (Compania Comerciala si de Servicii) functioneaza din anul 2004 si este una dintre cele mai mari in Polonia. In prezent, practic vindem pentru toate tarile din Uniunea Europeana
Suntem un importator si distribuitor online in urmatoarele categorii: Radio TV, electrocasnice, electronice de consum, piese electronice, accesorii pentru computere, industria automoto si accesorii auto, scule, scule electrice, echipamente de satelit, telefoane si accesorii pentru telefonie, radiocomunicatii, fotografie, sport si turism, casa si gradina, sanatate si frumusete, jucarii, modele RC, articole scolare, de birou
In cazul acceptarii, va rugam sa solicitati informatii suplimentare de la adresa de e-mail annapol@annapol.net.pl cu mesajul „Da” si atunci va vom trimite instructiunile referitoare la modul de activare a contului si accesul la preturile en-gros din depozitele noastre en-gros B2B.
Costurile de livrare https://www.annapol.com/koszty-dostawy-dla-klientow-hurtowych-i-detalicznych-i-7.html?language=en
Informatii suplimentare:
Firma Handlowo Usługowa (Compania Comerciala si de Servicii) ANNAPOL Mariusz Kaminski
Str. Jagiellonska 15, 41-902 Bytom, Polonia
NIP: PL6261294937
Tel.. +48 32 388 12 28
Deschis: luni – vineri de la 8.00 pana la 16.00, sambata ÃŽnchis
www.annapol.com
www.annapol.pl
www.annapol.eu
www.annapol.com.pl
www.zabawkizdalniesterowane.pl
COMERCEANTI EN GROS: handlowy@annapol.pl ; annapol@annapol.com

Firma KATOLIK Sp. z o.o. din Polonia este interesata sa importe din Romania urmatoarele tipuri de creale: cereale bio, porumb, soia boabe, faina de soia, rapita, grau furajer , seminte de floarea soarelui.
Informatii suplimentare se pot obtine de la KATOLIK Sp. z o.o.
48-130 Kietrz ul. Mickiewicza 62, Tel.: +48 77 485 61 03 Fax: https://www.katolik.com.pl
Edgar Bondarewicz Tel. +48 691 123 168, E-mail:e.bondarewicz@katolik.com.pl

Compania LUXRETREAT este un producator de marca de scaune din lemn, sezlonguri, aparatori de vant, hamace etc Va invitam pe site-ul nostru: www.luxretreat.eu pentru a vedea produsele mentionate.
In plus, producem, de asemenea, 100% articole brodate lucrate manual, care sunt unice si exclusive.
Cautam parteneri de afaceri, distribuitori, importatori, angrosisti, magazine de gradina, magazine cu cadouri, homedecors, accesorii de bucatarie etc
Scaune noastre sunt perfecte pentru scopuri publicitare, in timp ce articolele brodate pot fi vandute sub forma de cadouri, articole exclusive, etc.
We oferim preturi competitive, produse de inalta calitate si servicii de livrare completa.
Informatii suplimentare Www.luxretreat.eu Luxretreat@o2.pl
42-200 Czestochowa Poland Tel: +48735074805