Modpack System, firma membra a CCI Bihor,  a inaugurat sediul de la Liverpool

Compania ploiesteana MODPACK SYSTEM, unul dintre furnizorii de varf la nivel national de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare industriala, face un nou pas in internationalizarea afacerii odata cu deschiderea sediului din Liverpool, Marea Britanie.

Evenimentul, cu o semnificatie deosebita atat pentru firma Modpack System, pentru fondatorii si actionarii sai -Valentin si Bogdan Malaescu, pentru intreaga echipa a firmei s-a desfasurat la noul sediu din Liverpool, in prezenta unor importante personalitati:  E.S. Dl. Dan Mihalache – Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie; Dna. Andreea Berechet – Consul General al Romaniei la Manchester; Dl. Viorel Raducanescu – Consul Onorific al Romaniei la Liverpool; Dl. Neil McGregor – VicePresedinte, Camera de Comert Marea Britanie -Romania; Dna. Paula Basnett – Presedinte, Camera de Comert Wirral; Dl. Phil Davies – Consilier local, Coordonator al Consiliului Wirral, Sef al Comisiei de Dezvoltare Economica si Cultura.

Distinsii invitati oficiali au apreciat, in luarile lor de cuvant, importanta realizarii acestei investitii romanesti in Marea Britanie, mai ales in contextul declansarii Brexit, cand orice actiune menita sa mentina si sa intareasca relatia economica a Romaniei cu Marea Britanie este salutara.

Despre Modpack System:

Operand din trei locatii din Europa:  Praga (CZ), Ploiesti (RO) si Cluj-Napoca (RO), compania se mandreste cu oferirea unor servicii personalizate si flexibile pentru toti clientii indiferent de industria din care activeaza.

Cu peste 10 ani de experienta si o echipa de peste 100 de angajati, oferim servicii de relocare industriala, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesionala pentru export si management de proiect. Dorinta noastra este sa devenim principalul furnizor tip ONE STOP SHOP de servicii integrate de logistica.

Doar cea mai buna calitate – Toate solutiile noastre de ambalare sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde industriale de calitate. Puteti sta linistiti stiind ca indiferent ce aveti de ambalat, ambalajele produse de noi sunt:

  •   Certificate ISO 9001: 2015 din iunie 2014
  •   Recertificat ISO 9001 in iunie 2017, fara observatii sau neconformari.
  •   Certificate ISO 14001: 2015 din iunie 2017
  •   Certificate BS OHSAS 18001: 2007 din iunie 2017
  •   Certificate ISPM15 (Standarde Internationale pentru masuri fitosanitare)

…. mai mult de atat, Modpack System este prima companie romaneasca care are un sistem integrat de management.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Modpack System la: +4 (0) 729 037 297, e-mail: office@modpacksystem.com sau vizitati-ne pe site-ul nostru: httpss://www.modpacksystem.com/

Modpack System