Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor se pregăteşte să organizeze cel mai mare eveniment din acest an dedicat pieţei forţei de muncă. Pe data de 19 octombrie, în intervalul orar 9-16, toţi agenţii economici interesaţi să angajeze şi toate persoanele care vor să-şi găsească un loc de muncă îşi vor da întâlnire la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi, desfăşurată la Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, Oradea, str. Cazaban nr.3.

”Misiunea agenţiei noastre este de a media cererea şi oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Prin această nouă Bursă dedicată absolvenţilor, dorim să asigurăm noi oportunităţi în carieră absolvenților în căutarea unui loc de muncă. Ne aşteptăm să fie cel mai mare eveniment de acest tip organizat anul acesta în Oradea şi judeţul Bihor. Dorim ca acest eveniment să fie dedicat absolvenților pentru a veni în sprijinul angajatorilor din județul Bihor care doresc angajarea lor. Sperăm că şi interesul vizitatorilor să fie unul pe măsura anvergurii evenimentului şi a numărului de locuri de muncă” a declarat Békési Csaba, Director  Executiv al  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor.

În cadrul Bursei din 19 octombrie, AJOFM Bihor va furniza servicii de informare, consiliere și mediere persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate : prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

Secţia economică în cadrul Ambasadei Ucrainei în România vă face cunoscut că în perioada 1-2 noiembrie 2018 în orașul Lviv va avea loc cel de-al VXIII Forum economic internațional «Lviv region has hub possibilities».

Pentru informații și detalii suplimentare rugăm să contactați organizatorii. Datele de contact – Administrația Regională de Lviv (tel.: +38 (032) 299-91-87, e-mail: ums@loda.gov.ua)