DigitaliseSME

Vă contactam cu intenția de vă prezenta proiectul pilot la  nivel  europen în domeniul  digitalizării pe care firma noastră îl promovează în calitate de partener, DigitaliseSME.

Am dori să comunicăm această oportunitatea și IMM-urilor din comunitatea dumneavoastră!

 

Beneficiați de servicii gratuite de consultanță tehnică în procesul de transformare digitală în cadrul programului European DigitaliseSME !

DigitaliseSME este un proiect pilot finanțat de UE care sprijină transformarea digitală a companiilor mici și mijlocii prin conectarea acestora la experții digitali internaționali din rețeaua proiectului.

În functie de nevoia identificată  a companiei, serviicle oferite de experți pot fi:

  • digitalizarea sistemului de gestionare a resurselor și a personalului ce poate optimiza modul în care se desfășoară activitățile și sarcinile, reduce fluxul de lucru și produce beneficii pe termen lung
  • marketing digital și utilizarea  canalelor online care pot identifica și comunica eficient cu  clientii; etc

Conditii companii si generale ale proiectului: 

  • Sa fie IMM (pana in 250 de salariati)
  • Sa asigure cazarea expertului pentru perioada vizitei la sediul companiei (timp de 10 zile lucratoare) de catre firma dumneavoastra

Expertul digital-extern  pe care îl alegem de comun acord și în funcție de expertiza necesară de digitalizare- va fi plătit prin proiectul DigitaliseSME  pentru consultanța/serviciile oferite firmei;

Expertul digital extern – va oferi trainning/ consultanță  timp de 20 de zile lucrătoare (din care minim 10 zile lucrătoare își va desfășura activitatea la sediul firmei).

Pentru a vedea și exemple concrete implementate până în prezent – vă transmitem prezentările proiectelor deja implementate.

 

Daca sunteți interesați, vă rugăm să vă înregistrați în luna iulie  în platforma proiectului!