As. Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă

A II-a Ediție a Forumului de Afaceri „România-Rusia: în căutare de noi formate de cooperare”

Invitație

As. Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă are deosebita plăcere să vă invite în data de 23 octombrie 2019 la cea de a doua Ediție a Forumului de Afaceri „România-Rusia: în căutare de noi formate de cooperare”. Evenimentul este realizat prin susținerea Ambasadei Federației Ruse în România, în parteneriat cu UGIR, Camera de Comerț și Industrie din Federația Rusă, Consiliul de Export Rus,  Consiliul Rus al Industriașilor și Întreprinzătorilor, Asociația Financiar Bancară pentru Cooperare Euroasiatică, Consiliului Industriei Grele din România, PSC, ACRM, principal partener media Grupul de Presă Bursa. La eveniment și-au confirmat participarea reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Economice din Federația Rusă și ai Ministerului Industriei din Rusia. Anul trecut acest eveniment a adunat peste 250 de participanți. Fotografii și detalii complete despre ediția de anul trecut regăsiți la adresa httpss://ccecrr.ro/stiri/masa-rotunda-romania-si-rusia-in-cautare-de-noi-formate-de-cooperare.

Având în vedere că anul acesta CCECRR împlinește 5 ani de la înființare, în aceeași zi cu Forumul va fi organizată Prima Gală a CCECRR, unde vor fi premiate companiile românești și rusești care au susținut și promovat relațiile de afaceri româno-ruse, membrii CCECRR, reprezentanți culturali, sportivi, conaționali și personalități care au contribuit la dezvoltarea relațiilor româno-ruse.

Având în vedere cele mai sus enumerate, ne vom bucura să vă avem printre invitații evenimentului nostru. Pentru detalii suplimentare legate de eveniment, program și înregistrare vă rugăm să ne scrieți la adresa office@ccecrr.ro! Dacă veți alege unul din pachetele de parteneri până la data de 1 octombrie beneficiați de 10%reducere.

Vă așteptăm la cel mai important eveniment româno-rus.

Cu deosebită considerație,

Tudor AFANASOV

Președinte CCECRR

FORUMURI GAZ, ENERGIE SI PETROL

SANKT PETERSBURG 1-4 OCTOMBRIE 2019

MOSCOVA 2-5 OCTOMBRIE 2019