Promovare firma AMERICAN PAN PRESTIGE

La solicitarea unui membru al CCIA TELEORMAN, avem rugamintea de a disemina in randul mediului de afaceri din judetul dvs. oferta de produse si serviicii a firmei  AMERICAN PAN PRESTIGE S.R.L., cu sediul in str. Dunarii, nr. 277, Corp C10, Alexandria, jud. Telorman, tel.:+40 247 306 170; +40 247 314 245; mobil: +40 728 907 823; email: infoapp@americanpan.com

Compania respectiva are ca principal obiect de activitate, fabricarea formelor industriale de copt, prestarea  serviciilor de curățare, îndreptare, re-vopsire și recondiționare, utilizând propriile tehnologii de acoperire antiaderentă Durashield® și Optishield®, care pot reduce semnificativ și în unele cazuri pot elimina total, nevoia folosirii de uleiuri, astfel produsele se desprind cu ușurință din formele de copt.

Produce cutii pentru pâine feliată, pâine rustică tradițională, forme pentru prăjituri, chifle, rulouri, croissant, pizza, brioșe, baghete și multe alte produse de specialitate la cererea pieței și a clienților, care se potrivesc oricărui tip de cuptor. Ofera  servicii personalizate (forma si dimensiunea formelor de copt) și acoperim nevoile brutăriilor din Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa de Nord (MENA)

Atasam prezentului email si adresa firmei AMERICAN PAN PRESTIGE S.R.L.

Va multumim pentru colaborare.