Oportunitate de afaceri țevi și tubulatură din otel ArcelorMittal Roman

Avem plăcerea de a vă transmite spre informare oportunitatea de afaceri transmisă de ArcelorMittal Tubular Products  – Roman, firmă membră a Camerei de Comerț și Industrie Neamț .

ArcelorMittal Tubular Products  – Roman, are doua capacitati de productie specializate in produse tubulare pentru toate proiectele de infrastructura, angajand 800 de persoane dedicate acestui efort si constituindu-se ca atare ca o sursa unica pentru proiectele/necesarul de tevi si tubulatura din otel.

Detaliile complete ale societatii sunt:

  • „ArcelorMittal Tubular Products Roman S.A.” produce tevi din otel trase (fara sudura) realizate prin laminare la cald cu diametrul in gama 3 mm – 508 mm destinate urmatoarelor aplicatii: extractie + transport gaze si produse petroliere, instalatii sub presiune, diferite aplicatii in industria chimica si constructiilor de masini.

Oportunitatile de cooperare sunt în domeniul infrastructurii de gaz, apa, chimic, procesare, irigatii, drumuri, poduri, cladiri, management,  prin contact direct pentru o potentiala colaborare – expertii ArcelorMittal in dezvolatarea aplicatiilor  stau la dispozitie inca din faza de evaluare tehnica si fezabilitate a proiectelor, pana in faza de completare.

 

Informații suplimentare se pot obține la telefon + 40 233701160, mobil +40 734733705 fax  +40 233 748405 e- mail  geanina.mihaila@arcelormittal.com , persoana de contact  Geanina Mihaila  – Director Sales & Marketing ArcelorMittal Tubular Products Roman S.A. cu sediul în Roman, Strada Stefan cel Mare nr. 246, județul Neamt.

Avem rugămintea de a ne sprijini cu promovarea acestei intenţii de colaboare în rândul membrilor dumneavoastră și al firmelor care activează în domeniide de activitate interesate.