Adresa organizare eveniment BREXIT

Stimate Domnule Președinte,

Dupa cum bine stiti, evenimentul care are deja un impact covârșitor asupra tuturor aspectelor activității economice a țării noastre, încă de la începutul anului, este BREXIT.

În contextul schimbărilor majore cu care ne vom confrunta din această perspectivă și în virtutea rolului său de factor de informare, consultanță si asistență pentru comunitatea de afaceri, Camera de Comerț și Industrie Prahova organizeaza evenimentul online

 

„BREXIT – Intelegere si Adaptare a Mediului Antreprenorial”

joi, 11 februarie 2021, de la ora 11.00

platforma ZOOM a CCI Prahova.

Evenimentul se adresează în primul rând  companiilor interesate si implicate în relații de afaceri pe piața britanică dar și celor care doresc să înțeleagă mai bine aceste schimbări cu impact la nivel european, pentru a-și ajusta sau reorienta activitatea în mod corespunzător și a transforma un moment de schimbare într-o oportunitate de viitor, în condițiile în care Marea Britanie este un important partener economic al României, singurul stat cu care țara noastră a înregistrat un excedent comercial, atunci când acesta făcea parte din Uniunea Europeană.

Astfel, din tematica pe care ne propunem să o abordăm fac parte urmatoarele subiecte : informații despre aspectele vamale aplicabile, implicații fiscale în context BREXIT, continuarea activității firmelor care operează în UK, accesul pe piața muncii din UK și condiții pentru lucrătorii detașați, oportunități de afaceri și parteneriate investiționale UK – România.

Evenimentul va avea o sesiune de Q&A care va permite participantilor să adreseze întrebări punctuale specialiștilor care au confirmat deja prezenta, din cadrul Ministerului Finantelor – Vama si ANAF, Ministerului Economiei, Ministerului Muncii, reprezentantii diplomatici ai Ambasadei Romaniei la Londra, respectiv Ambasadei UK in Romania.

Fiind convinși de utilitatea și actualitatea tematicii și a problematicii puse în discuție, am aprecia în mod deosebit dacă veți disemina informatiile privind organizarea acestui eveniment în rândul comunității de afaceri din județul Dvs. În acest sens, regăsiți în atașament draful invitației în format word, pentru a putea fi adaptata si transmisă firmelor locale.

Rămânem în așteptarea răspunsului Dvs. și, asigurându-vă în continuare de deplina noastră colaborare, vă rugăm să primiți, Stimate Domnule Președinte, expresia celor mai cordiale salutări.