Prezentare winsedswiss Talent Romania

Compania noastră, winsedswiss Talent, parte din grupul elvețian winsedswiss Education Group (WEG) a dezvoltat si implementează servicii de recrutare, selecție, consiliere si orientare in cariera, cu acoperire internațională, vizând in primul rând industria ospitalității, dar si alte industrii, precum retail sau sănătate, fiind furnizor acreditat pe piața forțelor de munca din Romania.

Detalii si informații suplimentare despre aceasta puteți găsi accesând linkul:

https://winsed.swiss/en/ – secțiunea Talent

Sau contactându-ne direct pe adresa de email:

Persoana de contact Georgescu Aminta  aminta.georgescu@winsed.swiss 

Nr de telefon: +40 748.882.168 

Scopul nostru este sa cream un spațiu de întâlnire intre cererea si oferta de forță de munca, oferind, in egala măsură, utilizatorilor persoane juridice, angajatori, o serie de oportunități care sa ii sprijine in promovarea posturilor disponibile si sa identifice, in cel mai scurt timp, resursele umane potrivite acestor posturi, reducând considerabil timpul si, implicit costurile aferente procesului de recrutare si selecție.

Având in vedere reprezentativitatea organizației Dvs., precum si posibilitatea de a face cunoscuta aceasta oportunitate in rândul membrilor Dvs. si a comunității extinse din care faceți parte, v-am rămâne recunoscători daca ați transmite informația despre noi către toți membrii Dvs.

In cazul in care aveți nevoie de detalii sau informații suplimentare, putem stabili o întâlnire in care sa va prezentam serviciile noastre in detaliu.

Va mulțumim anticipat pentru sprijin.