Invitație B2B Export Portal

Către Camera de Comerţ şi Industrie Bihor
În atenția Domnului Președinte Ioan Micula

Stimate Domnule Președinte Ioan Micula,

Prin prezenta, vă lansăm invitația de a fi parte a acestei noi direcții de colaborare la nivel global prin intermediul platformei online B2B Export Portal, pentru Exportatori, Cumpărători, Producători și/sau Distribuitori de mărfuri.

Mediul de afaceri a reprezentat și reprezintă pilonul de bază în susținerea economiei la nivel național, european și global, motiv pentru care mai mult decât oricând soluțiile privind susținerea acestora sunt foarte bine venite mai ales cele destinate susținerii firmelor la nivel local. Astfel, economia colaborativă devine parte din viața noastră economică, iar instrumentul platforma digitală devine o realitate pentru dezvoltarea sustenabilă a fiecărui antreprenor.

Export Portal este o platformă online B2B care își propune să fie o piață internațională cuprinzătoare pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și omologii lor. Cu tehnologia blockchain, echipa EP acordă prioritate securității, transparenței, eficienței costurilor și ușurinței de utilizare, permițând utilizatorilor să tranzacționeze, să facă rețea și să comunice cu alte companii și experți identificați și certificați la nivel global.

Procedura de accesare a portalului este foarte simplă, iar pași de urmat îi regăsiți în fișierul atașat prezentei. Este de menționat faptul că pentru înregistrarea fiecărui Exportator, Cumpărător, Producător și/sau Distribuitor de mărfuri în portalul Export Portal, nu se percepe taxă de înregistrare.
Vă stăm la dispoziție cu orice alte informații suplimentare!

Vă transmitem toate cele bune și o seară liniștită alături de cei dragi dvs.

Cu aleasă considerație,
Otilia MANTA