Ne bucurăm să reluăm legătura cu dumneavoastră pentru a vă prezenta oportunitatea unei colaborări legată de evenimentele pe care le organizează Grupul Editorial Universul Juridic în luna noiembrie. Conferințele pe care vi le propunem au ca tematică dreptul afacerilor și dreptul comercial.

Desfășurarea evenimentelor este coordonată de moderatori reprezentativi pentru fiecare domeniu abordat, precum și de speakeri recunoscuți ca experți în domeniile dumnealor de practică.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XI-a în data de 5 noiembrie 2021, începând cu ora 10,00.

Moderatorul evenimentului este prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca, iar tema evenimentului este Analiza legislației și practicii judiciare în materia evaziunii fiscale. Prin click+ctrl pe denumirea conferinței, puteți accesa detaliile acesteia, precum și speakerii confirmați până în acest moment.  

 

și

Conferința Națională de Drept Comercial – Stanciu D. Cărpenaru în data de 24 noiembrie 2021, începând cu ora 9,00.

Organizatorul științific al conferinței este jud. dr. Nicoleta Țăndăreanu. Secțiunile conferinței sunt: Drept societar, Dreptul insolvenței, Obligații comerciale, Drept penal al afacerilor.Prin click+ctrl pe denumirea conferinței, puteți accesa detaliile acesteia, precum și speakerii confirmați până în acest moment.

 

Adaptându-ne rigorilor acestei perioade, evenimentele se vor desfășura în format exclusiv ONLINE.

Conferința este acreditată cu puncte de pregătire profesională INPPA și INPPI.

Înscrieri 

În baza acestei oferte, vă acordăm 20% reducere. Taxa de înscriere este astfel de 240 de lei + TVA/eveniment/utilizator, redusă de la 300 de lei + TVA cât este taxa afișată pe site.

Taxa specială este disponibilă doar la înscrierea prin link-urile de mai jos, atât la nivel individual (pentru un utilizator), cât și pentru înscrierile multi-user.

 

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XI-a: 

https://www.universuljuridic.ro/conferinta-nationala-de-drept-penal-al-afacerilor-editia-a-xi-a/ 

 

Conferința Națională de Drept Comercial – Stanciu D. Cărpenaru: 

https://www.universuljuridic.ro/discount-conferinta-nationala-de-drept-comercial-stanciu-d-carpenaru/  

Accesul va fi acordat după completarea formularului și a achitării taxei de participare.

Vă mulțumim şi rămânem în așteptarea răspunsului dumneavoastră.