Va putem ajuta cu servicii de promovare in magazine, dar si distributie de materiale promotionale cu revista Kaufland ( publicatia auditata BRAT cu cel mai mare tiraj – 5 milioane de exemplare / apare saptamanal) in casutele postale.

Distributie de materiale publicitare (flyers, reviste etc) cu revista Kaufland in casutele postale : 

Se realizeaza impreuna cu revista Kaufland in casutele postale sau locurile special amenajate din scarile blocurilor. Actiunea are loc in fiecare zi de luni a saptamanii, de 4-5 ori/ luna.

Va putem asigura, machetarea si tiparirea oricarui tip de material publicitar: flyer, pliant, brosura, catalog etc.

Daca va intereseaza anumite judete, orase, mediul urban sau rural, va pot oferi informatii punctuale: numar de adrese, hartile oraselor etc.

Serviciile de promovare in magazinele Kaufland :

Traficul mediu zilnic este de cca 10.000 de persoane/ magazin, iar numarul cumparatorilor creste in preajma sarbatorilor, la sfarsitul saptamanii si in zilele in care se incaseaza salariile.

  1. Spoturi video deasupra caselor de marcat (pe plasme) :

Promovarea prin spoturi video pe plasmele de deasupra caselor de marcat se poate realiza in magazinele Kaufland din Brasov, Bistrita, Bucuresti, Cluj, Constanta, Ramnicu Valcea, Craiova si Baia Mare.

In fiecare magazin sunt amplasate cate 3 plasme. Spoturile video au maxim 25 de secunde, format landscape, fara sunet. Imaginile sunt difuzate la maxim 10 minute.

  1. Totem electronic, la intrarea in magazinereclama activa, vizibilitate maxima, implementare rapida a campaniilor.

Un dispozitiv in magazin – 330 difuzari / zi, durata 20 de secunde. Spotul video este in format portret.

Dispozitivul este amplasat in urmatoarele orase: Brasov, Cluj, Constanta, Iasi , Pitesti, Ramnicu Valcea, Bistrita, Timisoara si Craiova .

  1. Sampling in magazinele Kaufland – in toate locatiile Kaufland

Se poate realiza prin intermediul a maxim 2 promoteri / magazin sau in parcare, in intervalul 08.00-22.30. In timpul samplingului puteti imparti flyere, reviste, taloane de reducere, invitatii etc.

  1. Billboarduri in parcarile magazinelor:

Detalii tehnice billboarduri :

Dimensiune: 3,2 m x 2,4 m

Afisare : poliplan

Cost inchiriere o faţa/ luna – intre 200 euro si 400 euro (in functie de oras)

Productia, montajul si neutralizarea se factureaza separat.

  1. Reclama pe manerele / fata carucioarelor de cumparaturi :

Reclama poate fi expusa in fata caruciorului sau pe manerele acestora. Se pot inchiria minim 100 de carucioare/ magazin. In orasele mari sunt 600 de carucioare, iar in cele mai mici cca 300 de carucioare.

Pe manerele carucioarelor de cumparaturi (vizibila de catre cel care impinge caruciorul) : dimenisune 19,4 x 9,9 cm (lungime x latime)

Pe fata carucioarelor de cumparaturi (vizibila de clientii din magazin)  : dimensiune  275 mm X 205 mm (imagini atasate).

Cost inchiriere: 3 euro + Tva / luna/ carucior/ magazin. Serviciul este disponibil in toate magazinele Kaufland, cu o verificare prealabila.

  1. Caravane de prezentare a produselor/serviciilor in parcarea magazinelor.
  1. Spoturi radio in magazinele Kaufland- durata 20-25 de secunde, peste 300 de difuzari pe zi.

Atasez si cateva imagini cu serviciile enumerate mai sus.

Va multumesc foarte mult pentru ca ati parcurs toata informatia. Pentru detalii si oferte personalizate nu ezitati sa ma contactati la adrianfurdulea@gmail.com! Va rog sa transmiteti acest mesaj si catre membrii Camerei.