Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor, în colaborare cu Federația Patronilor  Bihor,  Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Organizația Patronilor Sălaj, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român, au plăcerea să vă invite la evenimentul “Business Forum N-V”.

Aflat la prima ediție, “Business Forum N-V” se va desfășura în Satu Mare, în zilele de 12-13 mai 2022.

În secțiunea B2B a Forumului, participanții își vor putea promova compania și vor avea ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri, situați într-o arie geografică ușor accesibilă (max. 150-200 km).

În secțiunea de prezentări a Forumului, vor putea fi aflate informații noi de care depinde viitorul firmelor noastre legat de tehnologii, strategii, resurse umane, marketing. Prezența la cina comună a participanților, le va oferi acestora ocazia să relaționeze și să constate că în regiunea de N-V a țării există un antreprenoriat dinamic și competitiv. Participanții la Forum vor primi o serie de informații utile și vor cunoaște mai bine potențialul economic al județelor din regiunea de N-V a țării.

Prin evenimentul propus, dorim să contribuim la dezvoltarea și promovarea economiei din această regiune a țării.

Atașat regăsiți Agenda evenimentului și Formularul de înscriere.

Taxa de participare este de 100 lei, iar costurile cu cazarea și masa le regăsiți în documentul „Servicii oferite de Hotel Aurora”.

Dacă doriți promovarea companiei dvs la evenimentul la care vor fi și invitați surpriză, vă rugăm să vizualizați documentul atașat: „Pachet de Sponsorizare”. În următoarele zile, pe baza solicitărilor venite din rândul dvs, vă vom pune la dispoziție Contractele de Sponsorizare și contul aferent.

Termenul limită de înscriere la eveniment este 5 mai 2022.