CĂTRE TOȚI CEI INTERESAȚI:

Vă aducem la cunoștință despre interesul unei firme americane (trader de produse agricole) de a colabora cu parteneri pe relația cu România și care dorește:

  • Explorarea oportunităților de tranzacționare cu furnizorii români de produse agricole (cereale, semințe oleaginoase, produse nemodificate genetic/ecologice, ingrediente pentru furaje de specialitate, proteine vegetale/animale)
  • Conectarea cu furnizorii romani (producători, procesatori, comercianți/exportatori)
  • Conectarea cu actorii lanțului de aprovizionare (expeditori, furnizori de logistică pentru export)

De partea noastră, ne vom menține deschise perspectivele față de România ca perspectivă de creștere a afacerii noastre de comerț, proveniență din sau aprovizionare către România.

Menționez că firma americană are/a avut în derulare operațiuni pe relația cu Ucraina.

Dacă firma/partenerul dvs. de afaceri este interesat de această oportunitate de colaborare, rog a îmi comunica datele dvs. de contact (nume firmă, persoană de contact/limba engleză, website, tel/WhatsApp, e-mail) pentru a vă pune în legătură direct cu reprezentantul companiei americane (precizez că firma americană este interesată doar de colaboratori din domeniile exemplificate mai sus, nu și de eventuali intermediari!) pe adresa de email  secretariat@ccibh.ro   si   washington.economic@mae.ro

Razvan DUMITRESCU
Minister Counselor for Economic Affairs

1607 23rd Street NW, Washington, DC 20008

Cell:      +1 202 8730063
Fax:      +1 202 2324748
E-mail: washington.economic@mae.ro

Web:    http://washington.mae.ro