Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în colaborare cu Transilvania Digital Innovation Hub, vă invită să participați la evenimentul Info Day – OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE PENTRU DIGITALIZAREA INDUSTRIEI, care va avea loc în data de 12 mai 2022, în intervalul orar 13:00 – 16:00, în sala de conferință din ABC Incubator, str. Constantin Brâncuși nr. 55-57-59, Cluj-Napoca.

Sunt invitate să participe IMMurile dezvoltatoare de tehnologii digitale precum și cele din industria prelucrătoare.

Evenimentul este structurat în două părți:

  1. Prezentarea a trei oportunități de finanțare europene; pentru cei care nu pot participa fizic la eveniment, această primă parte va fi transmisă live pe platforma zoom.
  2. Sesiune de matchmaking, între reprezentanții companiilor de tehnologie și din industrie, în vederea explorării și identificării celor mai potrivite modalități de colaborare.

Oportunitățile de finanțare ce vor fi abordate sunt oferite în cadrul a trei proiecte Horizon 2020 aflate în derulare:

  •  Apelul Better Factory, prin care parteneriatele formate din 1 ofertant de tehnologie, 1 fabrică și 1 artist pot obține până la 200.000 EUR; https://betterfactory.eu/open-calls/
  •  Apelul DIH-World, prin care parteneriatele formate dintr-o fabrică și un Centru de Inovare Digitală pot accesa o finanțare de până la 95.000 EUR; https://dihworld.eu/second-open-call/

Agenda evenimentului este atașată mesajului.

Pentru participarea la eveniment, vă rugăm completați formularul de înregistrare până la finalul zilei de 10 mai 2022. Participarea nu presupune taxă de participare.

 Vă așteptăm!

Echipa MIND4MACHINES a ADR Nord-Vest

https://mind4machines.eu/