Centrul de Excelență regional Oradea, sănătate reală și experiență excepțională într-un singur loc!

Timpul tău este important! La fel și sănătatea orală, pe care acum o poți obține rapid, fără durere, într-un singur loc – Centrul de Excelență regional Oradea, strada Calea Aradului nr. 4A.

Clinicile Dentare Dr. Leahu Oradea este locul în care aparatura medicală modernă se întâlnește cu tehnicile de ultimă generație de îngrijire dentară pentru ca tu să te bucuri de o experiență excepțională la stomatolog și plan de tratament complet personalizat.

O echipă de medici profesioniști cu multiple specializări oferă servicii personalizate, de la cele de profilaxie, detartraj cu ultrasunete, până la cele mai complexe, implanturi dentare și sistemul „Dinți ficși în 24 de ore”. Protocol propriu pentru danturi fixe în 24 de ore realizat în urma cazurilor tratate în ultimii 11 ani. Totul într-o singură locație, pe strada Calea Aradului nr. 4A din Oradea.

Centrul de Excelență regional Oradea, o clinică pentru întreaga familie! Clinica dispune de 8 cabinete dotate cu tehnologii dentare moderne, serviciu propriu de radiologie și integrează conceptul pentru copii – Academia Spațială, unic în România prin sistemul de gamification și experiența digitală.

Centrul stomatologic pune la dispoziție abonamentelor stomatologice accesibile, care acoperă servicii de profilaxie dentară, radiologie și consultații. Rezolvă-ți rapid și sigur cele mai întâlnite probleme dentare și zâmbește cu încredere!

Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea de clinici din România cu 18 clinici dentare prezente în 13 orașe (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Ploiești, Galați, Cluj-Napoca, Craiova și Brașov).

Află mai multe pe www.cliniciledrleahu.ro și programează-te la 021 91 34 sau prin WhatsApp aici 👉🏻 ! Program: L-V 09:00 – 21 :00 | Strada Calea Aradului 4A

0724 513 138 – Mircea Blaga.