Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu KOIMA (Korea Importers Association)  vă invită să participați la Forumul de Afaceri România – Republica Coreea, ce va avea loc marți, 30 august 2022 la sala Aurel Ghibuțiu, CCIR Business Center, începând cu ora 10:00 (09:30 – înregistrare).

Evenimentul se va desfășura cu prilejul vizitei în România a delegației KOIMA, condusă de domul Kim Byung – Kwan, președintele organizației și va fi compusă din companii reprezentative coreene din următoarele domenii: IT, produse alimentare procesate și semiprocesate, vinuri și confecții.
Obiectivul participanților coreeni este de a identifica produse și servicii din România pe care să le importe pe piața din Republica Coreea.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului de afaceri România – Republica Coreea.

Agenda eveniment

În speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața coreeană, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri,  vă rog să regăsiți alături de această invitație formularul de înscriere online:

Formular de înscriere on-line

Participarea la eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 28 august 2022.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnului Bogdan Cîrstocea, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, e-mail: bogdan.cirstocea@ccir.ro , tel +40 374 474 358