Cu scopul de a contribui la dezvoltarea în continuare a relațiilor economice și comerciale bilaterale dintre Iran și România, Ambasada Republicii Islamice la București are plăcerea de a vă prezenta una dintre companiile iraniene, active în industria prelucrătoare din Iran, J LIAN J Ltd Co. .
Fiind unul dintre cei mai mari producători de foi de polimeri din Orientul Mijlociu, cu o capacitate de producție anuală de 28000 de tone, JLIANJ Co. a fost înființată în Zona Economică Specială Bushehr într-o fabrică de 1500 m2 în 2003. Compania este capabilă să producă plane, carton ondulat, Plăci din policarbonat (PC) cu pereți dubli, cu pereți tripli și triunghiulare cu pereți tripli, precum și foi acrilice, GPPS și ABS în diferite culori și grosimi. În industria polimerilor este producător de tipuri de masterbatch-uri personalizate și foi de plastic (Placi de policarbonat: table pline, tubulare și ondulate aplicabile în construcții, civile, mobilier, iluminat, auto, aerospațială etc. În industria agriculturii acționează ca zero. pana la 100 firma in productia de dispozitive, structuri, acoperiri si geamuri si constructii de feluri de sere.Consultare cultivare, sortare etc.In industria textila este producator de fibre de poliester si textile netesute.In plus, are relatii bune cu companiilor chimice și petrochimice și este posibil ca aceasta să furnizeze aceste materii prime precum și produse petroliere.
Pentru mai multe informații puteți observa sau contacta următoarele:
Nume companie: JLIANJ CO.
CEO: Mehran Azizi
Adresă: 4-5, etajul 3, Turnul Mellat, St. Valiasr, Teheran, Iran
Site: www.jlianj.com
Adresa de e-mail a companiei: management@jlianj.com
Adresa de e-mail a CEO: m.azizi@jlianj.com
Număr birou: +982122658190
Număr CEO: +989122548151
Iranul este una dintre cele mai mari economii din Orientul Mijlociu. Oportunitățile de afaceri în petrol, gaze, retail, producție, industrie, medical, transport maritim și multe alte sectoare sunt vaste. Unul dintre sectoarele cu o evoluție spectaculoasă este cel de producție. De-a lungul anilor, eforturile JLIANJ s-au concentrat pe creșterea și dezvoltarea industriei iraniene. În ciuda tuturor problemelor și impedimentelor, JLIANJ a reușit să facă un pas semnificativ către autosuficiență în industria polimerilor iranian și este singurul producător de foi de polimer ondulat din Asia de Vest. Relația economică și comercială bilaterală dintre Iran și România a fost întotdeauna pozitivă. În 2021, valoarea totală a comerțului dintre cele două țări a ajuns la 483 de milioane de dolari SUA. Există multe domenii potențiale care ar putea contribui la creșterea cooperării economice dintre cele două națiuni și avem speranța că, prin creșterea mobilității sectorului privat atât în ​​Iran, cât și în România, vom observa relații comerciale bilaterale mai puternice în 2022, anul în care cele două țări sărbătoresc. 120 de ani de la relațiile diplomatice.
Vă rugăm să contactați buh.economic@mfa.gov.ir sau 0040213120493 pentru orice detalii suplimentare.