Târg De Carieră JEDI

22 SEPTEMBRIE, orele 12:00 – 18:00

 Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT, sala EUROPA

 Târgul de Carieră JEDI, este un eveniment de recrutare adresat celor care doresc să își găsească un loc de muncă sau să își schimbe locul de muncă. Târgul se adresează tuturor candidaților, indiferent de background-ul profesional: poți fii student, șomer, inginer, lucrător comercial, agent de vânzări.

Vei avea șansa să interacționezi cu angajatori care au planuri mari de recrutare și poți beneficia de cele mai valoroase sfaturi cu privire la cariera ta.

În cadrul târgului vor fi prezente 20 de companii din diferite domenii de activitate, din Timișoara și Ungaria, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a aplica la oportunități de carieră, de a pune intrebări și de a afla cât mai multe detalii despre fiecare companie în parte.

La prima editie a targului companiile care au raspuns afirmativ invitatiei au fost: Smithfield România, Vitas IFN, CV Masters, Continental Anvelope Timișoara, Carrefour România, Kimball Electronics România, Draxlmaier Group, LIDL România, BRD – Groupe Societe Generale, Ursus Breweries, KFC, Everience, GiGroup România, Decathlon România, Valeo Lighting Injection, Lugera The People Republic, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş, Amdaris, Continental Automotive Romania, Braveman Consulting, Saint Elizabeth Thermal Spa din Mórahalom, Touristic Destination Management Ungaria.

Persoanele care vor să participe la târg se pot înscrie în prealabil AICI, iar la fața locului li se va pune la dispoziție un model de CV pe care îl pot completa.

Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe GRATUIT la un seminar susținut de Dragoș Gheban, Managing Partner, Catalyst Solutions.

Informații suplimentare:

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, tel. 0372 185 285, e-mail: rcolban@cciat.ro, dna. Rafaela COLBAN.

Catalyst Solutions, tel. 0799 791 105, andreea.lazarescu@catalyst.ro,  Andreea LĂZĂRESCU.