Camera de comert si Industrie Bihor

partener in furnizarea de servicii de certificare (semnatura electronica)-

În urmatorii ani, semnaturile olografe vor fi istorie, avand in vedere ca lumea in care traim este in plina expansiune tehnologica.

Camera de comert si Industrie Bihor în urma parteneriatului încheiat cu un furnizor acreditat de servicii de certificare, promovează în rândul consumatorilor, persoane fizice și juridice, certificatele digitale calificate pentru semnătura electronică. Certificatul calificat emis în conformitate cu Reglementările legale, permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legală, care are efectul juridic echivalent al unei semnături olografe.

Semnatura electronica iti permite sa semnezi acte cu ajutorul unui singur click, fiind extrem de utila in conditiile in care lucram tot mai des cu documente in format digital.

Pentru a beneficia de avantajele unei semnaturi digitale, trebuie in primul rand sa achizitionezi un certificat digital cu valoare legala, care te ajuta sa economisesti timp atunci cand interactionezi cu insitutii precum  ONRC, ANAF, ITM, CAS, sau chiar cu partenerii de afaceri, mult mai rapid si simplu.

Pe langa faptul ca dureaza putin sa il obtii, certificatul digital iti poate aduce beneficii de necontestat : exemplu pentru modificările la ORC Bihor, nu mai este necesară deplasarea la instituție, totul se poate face pe mail, indiferent de locul în care vă aflați, în țară sau străinătate.

Va asteptam la sediul din Oradea, str. Mihai Eminescu nr. 25A, jud. Bihor în vederea achiziționării unui certificat digital.