Asociația Cluj IT Cluster, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud(CCIBN), vă invită să vă alăturați inițiativei noastre de promovare a adopției inteligenței artificiale în rândul companiilor private din domeniul producției și serviciilor.

În acest sens, derulăm în prezent o inițiativă de investigare a premiselor adopției acestei tehnologii și a priorităților managerilor privind potențiale proiecte de investiții în inteligență artificială, prin intermediul următorului chestionar (timp de completare 15 min): https://forms.gle/4y9A5HtEQPo4B5o5A .

Datele obținute și concluziile analizei vor fi esențiale pentru politicile care susțin adopția inteligenței artificiale la nivelul companiilor. Asociația Cluj IT Cluster și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud vor înainta concluziile obținute in urma acestei analize de piață forurilor care formulează și fundamentează strategia națională in domeniul inteligenței artificiale și programele de finanțare din fonduri structurale regionale. În absenta unui astfel de studiu, exista riscul sa fie propuse programe de finanțare care să nu corespundă cu realitățile și nevoile companiilor.

Considerăm că această inițiativă se aliniază cu misiunea  organizației dumneavoastră și cu obiectivele de dezvoltare ale zonei în care activați și vă invităm să diseminați chestionarul în ecosistemul dumneavoastră către  firmele active în domeniile producție și servicii.

De asemenea, vă rugăm să ne indicați o persoană de contact cu care să ținem legătura pentru eventuali pași următori și informare cu privire la concluziile rezultate.

Persoană             de          contact                din         partea Asociației            Cluj        IT            Cluster:                Crețu                 Valentin              Bogdan;               email: cretu.bogdan.valentin@gmail.com

Persoană de contact din partea CCIBN:Dunca Cristian Paul,Secretar General email: cristi.dunca@cciabn.ro