Doamnelor și domnilor,

Camera de Comerț și Industrie Bulgaro-Română este partener oficial al Târgului Internațional – Plovdiv și ajută companiile românești să participe la expozițiile organizate acolo. Ne putem ocupa de comunicarea cu organizatorii în numele dumneavoastră, asistăm la pregătirea documentelor și la alegerea unui stand.

Suntem bucuroși să vă invităm să participați la EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ AGRICOLĂ – AGRA 2023 de la Plovdiv, Bulgaria, care va avea loc în perioada 21-25 februarie 2023. Evenimentul acoperă toate sectoarele agriculturii – știință, practică, tehnologii, tehnici, produse, inovații, servicii.

AGRA atrage producători și comercianți de top, care își prezintă produsele și serviciile la in fața a peste 40.000 de vizitatori, iar specialiștii din sector vor face cunostinta cu inovații la nivel mondial. Expoziția este preferată de fermieri datorită oportunității de a afla despre noi produse și servicii, de a achiziționa echipamente și utilaje, de a face schimb de idei și experiență.

AGRA 2023 va pune accent pe tehnologiile moderne în agricultură, automatizare și digitalizare.

Odată cu expoziția agricolă se va desfășura și Expoziția Internațională pentru Viticultură și Vinificație VINARIA, precum și Expoziția Internațională pentru Alimente și Băuturi, Ambalaje, Mașini și Tehnologii FOODTECH.

Pentru mai multe informatii îl puteți contacta pe Adrian Sipos la telefon 0745644577 si email a.sipos@brcci.eu.

 

Echipa Camerei de Comerț și Industrie Bulgaro-Române
str. Voyvodova nr. 12-14, Ruse, Bulgaria
fix +359 82 507 606
mobil +40 745 644 577

www.brcci.eu | LinkedIn | Facebook | YouTube