Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă invita să participați la realizarea studiului Eurochambres Women Network Survey 2023, lansat de Asociația Camerelor de Comerț și Industrie Europene (Eurochambres).

Prin intermediul acestui studiu, ne propunem să colectăm date care să reflecte starea antreprenoriatului feminin din Europa și să obținem o imagine cât mai clară în ceea ce privește provocările cu care se confruntă atât doamnele antreprenoare, cât și cele care activează în domeniul afacerilor. Obiectivul final al acestui studiu este de a identifica nevoile și, respectiv, soluțiile cele mai potrivite care să fie aplicate la nivel european, astfel încât femeile antreprenoare să beneficieze de aceleași oportunități ca și omologii lor bărbați.

Pentru a ne sprijini în aceste demersuri, vă adresez rugămintea de a completa chestionarul online, disponibil inclusiv în limba română, până la data de 19 februarie 2023.

Pentru eventuale detalii suplimentare, vă invit să o contactați pe doamna Sabina Strîmbovschi, Șef Birou Organizații Europene și Internaționale, e-mail sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel: 0374 474 357.