Cluj IT Cluster invită IMM-urile din Romania să participe, în regim gratuit, la un workshop intensiv, cu o durată de 8 ore ce va aborda tematica Transformării digitale a companiilor.

Workshop-ul se desfășoară în perioada 26-27 ianuarie 2023 (cate 4 ore/zi), intervalul 09:00-14:00

Trainer: Bogdan Cretu, expert în transformare digitală

Format: ONLINE, prin intermediul unei platforme specializate de videoconferință.

Detalii: https://www.clujit.ro/workshop-transformarea-digitala-a-companiilor-26-27-ianuarie/

Numărul de locuri disponibile este limitat. Înscrierile sunt deschise până pe 20 ianuarie prin formularul de înregistrare.

 

Participarea este deschisă angajaților oricărei companii mici sau mijlocii eligibile, indiferent de regiunea geografică în care activează. Sectoare eligibile: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură, bioinformatica și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice.

 

După finalizarea workshop-ului puteți stabili o discuție 1 la 1 cu un expert Cluj IT pentru a analiză oportunitățile de transformare digitală în compania dvs.

 

Pentru alte detalii sau clarificări privind participarea la acest workshop va invităm să contactați echipa Cluj IT la următoarele date de contact: digitalizare@clujit.ro, +40 730 860 023