Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că Romexpo, în colaborare cu Camerele de Comerț si Industrie din Romania, organizează:

DENTA
Expoziție internațională de produse și echipamente pentru
medicină și tehnică dentară
12 – 14 octombrie 2023, Pavilion B1

  • Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medicinei și tehnicii dentare și se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentară, din România și din străinătate.
    DENTA reprezintă oportunitatea de a întâlni noi clienți, parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.
    Prin organizarea Expoziției DENTA, Romexpo și partenerii săi sprijină și promovează mediul de afaceri din România, susținând astfel companiile și politicile de dezvoltare ale acestora.

Incurajăm toate firmele din domeniu să-și creeze strategia de participare la DENTA 2023, aceasta reprezentând cea mai eficace variantă de promovare a produselor și serviciilor din domeniu, într-un cadru profesionist.

Detaliile privind condițiile tehnice, economice și financiare sunt disponibile pe site-ul manifestării, www.denta.ro, iar pentru orice informații suplimentare privind participarea la DENTA 2023, vă stăm cu plăcere la dispoziție, la datele de contact:

Mihaela COSTENIUC (PANE) – Coordonator Proiect
Mobil: +40 749.275.222
E-mail: denta@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro