Stimată / Stimate

Vă extind din partea Camerei de Comerț și Industrie Bihor invitația de a participa în cadrul unui eveniment ce poate fi interes pentru compania dumneavoastră.

Cluj IT Cluster organizează în perioada 23-24 februarie un atelier de lucru aplicat pe tema “Instrumente practice pentru digitalizarea firmei tale”, adresat companiilor mici și mijlocii din România.

Evenimentul se va desfășura online, pe ZOOM, în intervalul 09:00-13:00.

Activitatea se derulează în cadrul proiectului Accelerator Digital, participarea fiind gratuită pentru IMM-urile eligibile. 

Activitățile workshop-ului vă vor ajuta să aprofundați noțiuni și concepte privind definirea cadrului de aplicare a soluțiilor de tip Enterprise Resource Planning, să explorați în avans avantajele unei astfel de soluții, dar și cum puteți începe digitalizarea proceselor potrivite pentru firma dvs.

Un capitol special din workshop va fi cel pe tema apelului de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență, apel care va fi dedicat companiilor mici și mijlocii interesate să adopte tehnologii și/sau soluții digitale cum ar fi: 📍 echipamente și soluții pentru automatizări (inclusiv ERP) 📍 Inteligență artificială 📍 tehnologii cloud 📍 soluții pentru transformarea digitală a proceselor de lucru 📍 utilizarea de platforme pentru vânzarea de produse și multe altele. Experții Cluj IT vă vor fi alături pentru clarificarea întrebărilor și discuții legate de pregătirea companiei pentru procesul de digitalizare.

Numărul de locuri disponibile în cadrul atelierului este limitat, înscrierile fiind deschise până pe 20 februarie prin formularul dedicat.

Mai multe informații despre atelier regăsiți AICI.

Pentru orice nelămurire sau întrebare vă stau la dispoziție.

___ Accelerator Digital 142698 este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

***

Diana Campian

Communications & Operations Support @Cluj IT Cluster

Communications, PR & Implementation @DIH4Society

E: diana.campian@clujit.ro

M: (+4) 0722 332 796

Let’s connect on LinkedIn!

Site I Cluster Page

57A, Dorobantilor St., 1st Floor

400609, Cluj-Napoca, Romania

Share your knowledge and collaborate with the Cluj IT Cluster community at http://community.clujit.ro