Econia este un producător și furnizor lider din Ucraina de hrană pentru copii și apă potabilă. În Ucraina, furnizăm aproape întregul portofoliu de produse alimentare pentru copii sub renumitele mărci comerciale „Malyatko” și „Akvulya” tuturor lanțurilor de retail internaționale și naționale, suntem prezenți în peste 50 de mii de puncte de vânzare cu amănuntul din toate regiunile Ucrainei. Producția noastră este certificată conform celor mai înalte standarde de calitate ISO 9001, ISO 2200, HACCP. Compania își exportă cu succes produsele în Belgia, Irak, Polonia, Moldova etc. Producția noastră este singura întreprindere din Ucraina care este certificată pentru aprovizionarea cu apă a trupelor NATO.
Ne străduim în mod constant să extindem geografia prezenței noastre și vă invităm să deveniți partenerul nostru! Portofoliul nostru de produse include:
Alimente pentru bebelusi – piureuri, sucuri, cereale, fursecuri, apa speciala pentru bebelusi in diverse ambalaje si cu gusturi diferite. Acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre deoarece sunt destinate copiilor încă din primele zile de viață, astfel că toate produsele noastre nu conțin OMG-uri, coloranți, arome artificiale etc.
O gamă largă de apă potabilă în diverse forme și volume de sticle de la 0,33 la 6 litri. Producem si apa speciala iodata, care contine o parte din aportul zilnic de iod, dar nu are miros, gust, culoare de iod si poate fi consumata in cantitati nelimitate.
Când intrăm pe piață, ne ghidăm după principiile parteneriatului pe termen lung și reciproc avantajos, așa că suntem întotdeauna gata să ne sprijinim partenerii în cooperare.
Așteptăm cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră cât mai curând și începutul cooperării noastre.

https://www.econia.com.ua/en/

 Daria Kolezhuk

+421 919020794 (Tg, Vb, WhS, Sig)