Într-un proiect european transfrontalier Ro-Hu 398, Parohia Ortodoxă Română Köröszegapáti (4135 – Köröszegapáti, Kossuth u. 31., nr. de taxă: 18398263-1-09) oferă  o clădire complet utilată cu ateliere de 500 m² pentru pregătire profesională , în următoarele profesii: bucătar, cofetar, croitor și broder.

Parohia Ortodoxă Română Körszégapát, care este unul dintre  parteneri ai proiectului, pune la dispoziție întreaga clădire pentru cursurile menționate mai sus, în baza unui acord de cooperare, după cum urmează:

Toate cursurile se vor desfășura în limba maghiară, (inclusiv acordul de parteneriat), care acoperă tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea activității. Este necesar să se încheie un contract de cooperare între școala de formare profesională și parohie până în iunie 2023, după care va urma încă o perioadă de sustenabilitate a proiectului de 5 ani. Parohia Ortodoxă Română Körszégapát asigură clădirea și toate echipamentele pentru desfășurarea cursurilor mai sus menționate.

Vă rugăm să rețineți că spațiile și echipamentele sunt oferite gratuit .

Cu toate acestea, va trebui să plătiți facturile de utilități, consumul de gaz, electricitate și apă.

Opțional (opțional): În cadrul proiectului se pot implementa activități care pe viitor pot ajuta elevii din localitatea Körszégapát și școlile învecinate și din regiune să obțină certificare în laboratoarele prevăzute de proiectul nostru, în diverse activități.

Detalii, precum și o vizionare a atelierului și a spațiilor, pot fi solicitate folosind datele de contact de mai jos.

Contactati-ne: Email: sorin.muresanu @gmail.com , Tel: 0040745271705, 06305136621, 06302011302