Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, partener oficial în România al EIT Climate-KIC, vă invită  să aplicați cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchPad, cea mai mare competiție de idei inovatoare -prietenoase cu mediu-.

Programul ClimateLaunchPad este cea mai mare competiție de idei în domeniul -clean technology-, finanțată de EIT Climate-KIC și organizată în România de către CCIA Timiș.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

Scopul este accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon. În acest sens, trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Anul acesta au intrat în competiție 45 de țări, printre care se numără și România.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.). Întregul program se va desfășura online.

Aplicația este deschisă, iar termenul limită este 30 iunie 2023: https://climatelaunchpad.org/application-form/