Cluj IT Cluster vă invită să participați la un atelier practic, cu tema Acces la finanțare pentru digitalizare care se va desfășura fizic, în cadrul  Xponential Transylvania (Bulevardul 21 Decembrie 1989 numărul 16), în data de 27 iulie în interval orar 10:00 – 18:00 (incluzând pauze de cafea și prânz).

Atelierul va fi facilitat de doamna Camelia Moraru, care pe parcursul acestuia se va focusa pe oportunitatea creată pe liniile de finanțare pentru companiile de IT și nu numai. Sesiunea va răspunde la două întrebări:

  • Cum să utilizezi finanțările europene pentru dezvoltarea de idei noi, activității de cercetare sau digitalizare?
  • Cum să dezvolți parteneriate de succes cu firme de IT pentru a demara proiecte cu finanțare europeană mai complexe?

Specific vom aborda apelul C9 I3 – Granturi pentru sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate. Pentru mai multe informații puteți accesa următorul link.

Sesiunea este dedicată angajaților din IMM-uri, activitatea fiind subscrisă proiectului Accelerator Digital. Numărul de locuri disponibile în cadrul atelierului este limitat, participarea fiind confirmată în ordinea înscrierilor și transmiterii documentelor de eligibilitate. Înscrierile sunt deschise până în data de 20 iulie. Pentru înscrieri vă rugăm completați ACEST FORMULAR.

Pentru orice nelămurire nu ezitați să contactați : Hermina Nica   Expert in organizing awareness events  Cluj IT Cluster

email: hermina.nica@clujit.ro     mobile: (+4) 0724 910 367    web: www.clujit.ro    57A, Dorobanților St., 1st Floor   400609, Cluj-Napoca, Romania