Avem deosebita plăcere să vă invităm să participați la conferința „creșterea conștientizării în domeniul energiei regenerabile, eficienței și securității energetice” în data de 7 iulie 2023, ora 10 la sediul  CCI Bihor str. Mihai Eminescu nr. 25A.

Obiectivul conferinței constă în sporirea cunoștințelor IMM-urilor din sectorul construcțiilor și materialelor de construcții pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor de mediu și energetice, cum să implementeze practici durabile de proiectare, inginerie și construcție bazate pe date relevante pentru a urmări, măsura și reduce emisiile și deșeurile, utilizând procese logistice care optimizează livrările și reduce transporturile, emisiile și amprenta de carbon, operarea echipamentele într-o manieră eficientă din punct de vedere energetic, sigur pentru mediu și forța de muncă.

În speranța că veți accepta invitația noastră, vă rugăm să confirmați participarea la e-mail  secretariat@ccibh.ro sau la telefon 0259.417807,  până miercuri, 5 iulie 2023.