Grupul PGC poate ajuta la completarea lacunelor în cunoștințele de specialitate, oferind o mai bună înțelegere a pieței americane, va indruma dezvoltarea strategica a activităților implicate, consolidarea capacității de export și coaching “unu la unu” la nivel de conducere, precum și anticiparea și pregătirea pentru oportunitățile și riscurile implicate în intrarea pe o nouă piață (orice piață).

Oferim “know-how” in detaliu într-o gamă largă de servicii de afaceri. Abordarea noastră multidisciplinară, combinată cu experiența noastră globală și prezența directă în centrele de afaceri, ne permite să gestionăm în mod practic aspecte complexe din piețele locale în beneficiul clienților noștri.

Grupul PGC este format dintr-o echipă de experți specializați în comerț internațional, managementul afacerilor, dreptul comercial al afacerilor,servicii de contabilitate, agenție de marketing și profesioniști recunoscuți din sectoare industriale Orașul Oradea a fost desemnat ca locație pentru un seminar de pregatire si intărire a capacității de intrare pe piața din SUA pentru companiile romanesti. Compania dvs. va beneficia de un program specializat de instruire și vă recomandăm, cu caldura,să participați. Instruirea va fi atât în limba engleză, cât și în limba română dar va necesita cunoștințe practice de limba engleză pentru ca participanții să aprofundeze in detaliu obiectivele acestui seminar.

Pentru mai multe informații :

Al Mina MBA

Managing Partner

PGC Group LLC

US:+001.757.956.0076

EU: +40722222193

Pacific Rim: 63.995.790.4335